Segsöndag

Drömmer så mycket konstigt under nätterna nuförtiden. Vet inte om min hjärna går på högvarv eller något? Anledningen till det är väl också svårt att säga något om kanske? Är ju inte neurolog eller så hahaha.
 
Idag tar jag det väl piano i stora hela. Försökte äta frukost i lugn och ro men frukost har aldrig varit min måltid på dagen. Kan liksom inte sitta och njuta, vill helst bara att den ska bli gjord så jag kan gå vidare med dagen. Kanske beror på att vi aldrig ätit frukost tillsammans i min familj? Hos pappa brukade vi väl ha finfrukost men det har bara varit varannan helg under uppväxten. Sen känns det ju helt värdelöst att försöka göra godfrukost till sig själv, är jag och Tingeling liksom.
 
Jag och Gabi var ut på en promenad. Blev ingen lång idag men tillräckligt så man fick ut och röra på sig lite och få lite friskluft. Det sägs ju att man ska röra på sig minst 30 minuter om dagen eller ett visst antal steg. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma, måste ut en sväng och handla lite mat och köksgrejer.
 
Sen blir det hockey (som vanligt). Tre kronor möter Lettland, ska bli kul att se vad Filip Forsberg kan göra i landslaget. Tycker helt klart han förtjänar att få chansen. Fullt upp för grabben!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0