Bra start

Sovit som en stock inatt men som vanligt när det är lönekörningar och man rabblar lönearter hela dagarna så rabblar man OB-tillägg i sömnen också. Galet egentligen vad enformighet gör med min annars så kreativa hjärna! xD
 
Annars så mår jag mycket bättre. Accepterar läget eller vägrar att ge upp undrar ni kanske? Jag ger aldrig upp när det kommer till mina mål. Det kommer svackor men de som varit med ett tag vet att jag ALDRIG ger upp när jag gett mig fanken på något. Envis som en oxe, jomenvisst är jag oxe! Lat är dock inte en av mina sidor, ja ibland precis som alla andra är man väl lite lat och bekväm.
 
Har precis kommit in från en timmes powerwalk i solen. Det värmer i både kropp och själv just nu. Körde lite reggaeton i lurarna dagen till ära. Ibland måste man bryta möstret och jag har lyssnat på samma spellista i spotify alltför länge nu så fick bli något annat.
 
Nu blir det dusch och lunch, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Borde börja rensa saker, räknade ut att det bara är 6 helger kvar tills jag flyttar varav jag vet att det inte kommer bli mycket rensande och packande under en av dem och kansle 2 med den jag fyller år.
 
Tog lite bilder iallafall.
 
Bra solplatser ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0