Jag blir inte förvånad

Det finns en jag känner som lyckas med det som ingen annan lyckas med, alla problem och konstigheter kommer till honom av någon skum anledning. Det är som att han är en magnet för trubbel. Mena han har glömt ryggsäckar i busskuren, gått ifrån en hel resväska med saker utanför hotell i Tyskland, missat flyg, missat båtar, tappat bort det ena och det andra, dansat med bögar som han inte fattat varit bögar och halvdött efteråt när han fått reda på det. Alltså listan kan göras såååå lång och nu är det alltså dags igen.
 
I måndags hjälpte jag honom att köpa en ipad 3 via tradera som han ska ta med ner till Libiyen till en kompis. Så vi vann auktionen, betalade in pengarna direkt för att den ska skickas så snart som möjligt. Idag på förmiddagen får jag ett mail från Tradera där det står att den personen vi köpt ipaden av är avstängd och auktionerna har avslutats. Eeeh okej, bra där att få det 2 dagar senare liksom?! Så jag ringer ju upp Tradera direkt och frågar hur vi ska göra nu. Första steget är att försöka få tag på personen på det nummer som finns i kontaktuppgifterna. Jag kollade upp numret med det verkar inte gå någonstans. Kollar upp snubben via birthday.se och där visar det sig att han använt sig av andranamnet på tradera och inte det han egentligen heter. Så jag får iallafall in lite födelsedata och sånt, kollar upp honom på hitta.se och får ett helt annat mobilnummer så nu får vi se. Jag har även skickat ett mail till honom så får vi se om och när han svarar på det. Annars är nästa steg polisanmälan.
 
Alltså jag är inte förvånad alls egentligen! Sjukt tråkigt med tanke på att jag köpt massor via Tradera utan problem, har även sålt massor. Vet även flera andra som hela tiden köper och säljer utan minsta problem. Så att det skulle bli ett nu borde jag kanske ha förstått. Haha.
 
Fortsättning följer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0