7e september

Sista dagen på Lst. Tråkigt tråkigt tråkigt. Överväger att ha på mig vattenfast smink hahaha. Men så illa ska det väl inte vara? S slåss iallafall för min sak idag på MBL så hoppas faktiskt att jag slipper vara med på den. Hon har nästan hotat med namninsamling. Kul att mina kollegor tror på mig när cheferna inte gör det. Eller min chef har väl trott på mig och stöttat mig men kämpar kanske inte tillräckligt för att ha mig kvar trots nystartsjobb.
 
Igår var det personaldag iallafall. Riktigt trevlig var den, jag hade skitkul. Vi gjorde en spelplan som vi i mitt lag även invigde. Kan säga att det äts en hel del på personaldagar även om tanken var att vi skulle jobba. Det var macka på morgon, fanns hur mycket frukt och godis som helst hela dagen igenom. Vi fick jättegod mat, grekiska biffar med klyftpotatis, tzatziki och sallad. Enda negativa med den var oliverna i salladen, förstår inte att det är så vanligt förekommande. Jag anser att de flesta inte tycker om oliver och att de borde ligga vid sidan om. Tillbaka till spelplanen, tyckte vi var riktigt kreativa faktiskt. Vi ritade en tärning på en av godisarna å så tog vi olika godisar till spelpjäser. Såhär såg det ut:
 
Kvällen avslutades hos Tina. Ost, kex och rödvin, PÅ EN TORSDAG haha. Det var hon, jag och Susanne. Vi kolla på bilder från Tinas bröllop, hennes dansresor runt i Sverige (hon är en mycket berest kvinna så mycket kan jag säga). Vi snackade även lite om allt möjligt. Hon och hennes son påminde mig om hur min mamma och bror beter sig mot varandra. Inte på ett dåligt sätt men det blir ju samma, Tina är lite äldre än mamma kom vi fram till och henne son ett år yngre än min bror. Hennes dotter är 2 år yngre än mig haha. Det var iallafall en riktigt trevlig avslutning. Det blir även fler gången, de tänker inte släppa iväg mig i första taget ;) haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0