19e september

Jag har tagit det här med sovmorgon på största allvar. Skämtar inte när jag säger att jag vaknar vid 10-tiden varje morgon. Men det är sjukt skönt att kunna sova ut. Är inte så att jag går och lägger mig sent heller utan jag behöver nog sova. Imorse blev jag väckt av att mobilen ringde men ett nummer jag inte kände igen så svarande inte eftersom jag var nyvaken. Sen får jag ett sms från samma nummer och det är tydligen bror min som lånat kompisens telefon. Han har låst sig ute och behöver hjälp att komma in hemma. Eftersom jag är en sån snäll syster så går jag med upp till mamma (det är inte så långt mellan oss) och låser upp åt honom. Till min förvåning fick jag även pengar som han lånade av mig för flera veckor sedan, räknade inte riktigt med att få tillbaka dem men var välbehövliga 25 kr i min ficka såhär 1 vecka innan löning.
 
Förstod först inte varför brorsan ringde till mig och behövde nyckel så fick ju ringa till mamma. Då är kvinnan på väg ner till Tyskland för att köpa sprit med Benny. Men hallå, så har hon inte sagt något till mig! Billigt är bra! Hade ju kunnat lägga in en liten beställning liksom! Det gjorde jag nu iallafall haha. Så räknar med att hon kommer hem med minst 2 stycken bag-in-box vitt vin till mig imorgon. Jag vet att jag inte dricker speciellt mycket just nu eftersom jag går på smärtstillande men man måste ju hamstra till sig ett lager innan vintern kommer haha. Okej har fortfarande inte öppnat Jägern Gabi köpte i Tyskland i vintras, eller Likör 43 som jag köpte förra sommaren på Eckeröbåten eller någon av de andra likörer eller vin som jag köpte nu i somras på båten. Hmm juste pappa köpte ju lite vin till mig när han åkte å jag fick av kollegorna. Hmm behöver jag ens ha mer? Sprit ska man ha men dricks gör det ju uppenbarligen inte i det här hemmet. Pappa köpte mig 24-pack cider när han åkte båt innan jul förra året och jag har fortfarande några burkar kvar och så har jag tappat bort några på diverse fester. Det är kanske ett bevis på hur lite jag festat detta år pga just ryggen, de gångerna jag gjort det har det spårat helt och jag har mått skit dagen efter.
 
Jaja nog om det. Nu ska jag äta lite lunch, sen kommer Emelie förbi en sväng och hänger eftersom hon är sjukskriven just nu då hon opererade handleden förrförra veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0