Söndag idag igen

Jag lever. Gårdagen vet jag inte riktigt vart den tog vägen. Sov iofs ganska länge, var uppe en stund och la mig och degade i sängen igen och somnade en stund. Sen dök Anna upp och var kvar länge, Emilia kom också senare på kvällen. Vi satt och pratade och diskuterade allt och ingenting känns det som. Både seriöst och mindre seriöst på småtimmarna. Var ganska trött i skallen när det var dags att sova så behövdes inte mycket för att somna direkt. Vaknade 7 imorse, mindre trevligt men behövde ju inte gå upp. Såg F1 racet från sängen. Nu är jag iallafall uppe.
 
Har nog fått börja inse att det är dags att dra in på Tingelings matranson litegrann. Inte så att hon är fet och så om man känner till hull men ställde oss på vågen och hon väger ca 4,5 kilo. Jag vill inte ha en katt som lider av fetma, där går gränsen. Klart att hon är större än när hon kom till mig eftersom hon var liten då och så gör sterilisering sitt men då vägde hon 3 kilo så 1,5 upp sen sept förra året. Så nu blir det till att hålla koll en tid framöver! Ingen panik men vill inte att det ska bli värre.
 
Förutom det känns det återigen som att dagarna rullar på i en faslig takt. Inte långt till konsultationen hos ryggkirurgen nu. Jag ser fram emot det även om det känns pirrigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0