9 oktober

Comhem bestämde sig tydligen för att köra underhåll idag med. Så jag har varken tv, internet (eller tele) till kl 15 idag. Som tur är har jag nu lärt mig hur man kopplar ihop mobilen med datorn och får mobilt internet istället. Det tackar jag för. Säger det, ni som inte har smartphones, den möjligheten hade ni inte haft. Aja komma kanske inte vara hemma förrän dess iallafall så det blir nog bra. Så länge det inte drabbar mitt och Gabis hockeykväll. Då hade jag bokstavligen mordhotat comhem igår. Tycker det är dåligt med information för vad de gör eller inte gör. Ska det vara så svårt? Fick ju sms igår om att underhållet vad klart men då var det ju ingen idé att gå hem och sätta sig framför datorn direkt.
 
Aja iväg på dietrådgivning nu sen till min moster, träffa Anna och gå på marknad efter det.
 
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Com Hem AB

Hej,
Det är naturligtvis tråkigt när tekniken inte fungerar som den ska.
Planerade arbeten förvarnar vi om vanligtvis i god tid innan arbetet genomförs.

Det avbrott som vi hade under gårdagen i Uppsala var inte ett planerat avbrott och därför gick det inte att informera våra kunder om avbrottet i förväg.
Vi ber om ursäkt för det inträffade och eventuella olägenheter.

Med vänliga hälsningar
Maria Johansson
Kundservice

Svar: Det tackar jag för men olyckligt när det pågår så länge. Annars är jag en trogen kund och har haft lite problem mot vad folk talar om.
Emma

2012-10-09 @ 13:46:24
URL: http://www.comhem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0