5e oktober

God förmiddag!
 
Kan ju börja med att jag sover sjukt kasst om nätterna, konstiga drömmar förföljer mig (typ). Jag ligger mest och snurrar och har en olustig känsla typ rastlöshet och stress. Kan inte riktigt sätta fingret på det hela men någonstans kommer verkligenheten som man försöker skjuta ifrån sig ikapp. Tror det i mitt fall är nu. Idag är det 1 månad sedan jag jobbade min sista dag på Länsstyrelsen. Saknar alla sjukt mycket. Det verkar för övrigt ha sjukt mycket mer att göra nu med två personer mindre. Har tänkt höra av mig dit idag för att höra lite hur det gått med Landshövdingens inriktningsbeslut med verksamheten och så, jag är faktiskt fortfarande intresserad och nyfiken. Vill dessutom fortsätta hålla koll med dem inför framtiden.
 
Annars var det kanelbullensdag igår. För mig blev det inte en enda bulle. Satt och såg på när pappa åt två under dagen, fick iofs se på när han åt lunch också. Jag kör ju min detoxmånad och hittills har det resulterat i minus ca 2 kilo. 1 vecka av 4 är med det nästan avklarad men den har inte varit jobbig då jag har så mycket annat i huvudet att tänka på att det känns befriande att inte behöva tänka på att göra mat tre gånger om dagen.
 
Idag ska jag roa mig med att städa lägenheten, det behövs verkligen. Tingeling har nog kastat ut hela kattlådan i badrum och hall känns det som när man kommer där och går barfota. Sen är det massa grejer ivägen överallt som stör mig. Eftersom det även för en gångsskulle är sol dag tänkte jag gå ut i parken och sätta mig en sväng.
 
Slänger in en bild på Gabi, Emelie och mig från Halloween för något år sedan. Saknar Tybblemaffian alltså, sjukt kul hade vi? Vart tog Örebrotiden vägen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0