22:a oktober

Blev nästan chockad när jag vaknade imorse och regnet INTE vräkte ner. Man är så van vid det att man knappt sett solen känns det som, nu ska man inte luras för det. Det var kallt ute iallafall. Nu verkar det dock mulna på igen, är inte förvånad direkt.
 
Sitter just nu och läser all reklam som just trillade ner i brevlådan. Känns som om det bara blir mer och mer varje vecka vi kommer närmare jul. Det är nästan så att varje blad skriker SHOPPA!! Åh jag kan inte shoppa så det suger. Jysk har tydligen billiga täcken och kuddar denna veckan. Skulle jag behöva, mitt täcke har jag haft i säkert 15 år men det duger fortfarande och har inte vågat byta ut det. Är egentligen dags men av någon anledning blir man lite snål. Tål att kluras på iallafall, kanske kan åka och klämma och känna lite haha.
 
Håller även på att tvätta, motivationen är inte på topp men det är väl bara att göra't så är det klart sen en vecka framöver. Så är det om man har klädbrist men å andra sidan går jag väl mest i myskläder när jag är hemma.
 
Annars har jag en katt som gör precis allt för att få min uppmärksamhet just nu. Vet inte varför hon blev extra kelig just nu. Vi satt ju och gosade i soffan hela kvällen igår och så har hon legar bredvid i sängen större delen av natten. Ibland önskar jag att jag förstod vad hon sa när hon gick runt och pratade. En riktig pratkvarn är hon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0