16 oktober

Har varit hos jobbcoachen på morgonen. Skulle inte vilja påstå att det gav så mycket. Fick fylla i ett häfte med frågor och så som jag lika gärna kunnat göra hemma. Så ja jag vet inte vad jag ska få ut av att ha en jobbcoach om jag ska vara ärlig men men. Bad iallafall om en eftermiddagstid till nästa gång, tänker inte tvinga upp mig ur sängen, nu när det börjar bli kallt och oskönt att gå upp, för ett möte på max 30 minuter.
 
Om nån timme kommer iallafall Anna förbi och snackar lite skit. Det behövs ibland måste jag säga, man måste få avreagera dig med någon som förstår. Tills hon kommer ska jag väl roa mig med att se på program som jag missade igår kväll då jag åkte ut till Lindsbro. Torka aldrig tårar utan handskar bland annat. Riktigt bra serie baserad på Jonas Gardells bok med samma namn. Första avsnittet berörde iallafall mig.
 
Får passa på att softa idag då resten av veckan är späckat schema kan man säga. Imorgon är det bara å söka jobb, skicka cv å annat till min jobbcoach och sånt viktigt. Torsdag blir det ner till Strömsholms djursjukhus, eller kanske heter djurklinik, dit på återbesök med Ebba iallafall. Vi åker väl från stan senast halv 7. Oh herre hur ska jag vakna och vara levande tills dess? Måste även ta mig till Librobäck. Fredag är det Nacka å vi måste åka från stan senast kl 9.

Kommentarer
Postat av: linnhahne.blogg.se

Kika gärna in & delta i min tävling där du kan vinna ett smycke från parati.se (suuuuper enkla regler!!) :-D
Direktlänk -> http://linnhahne.blogg.se/2012/october/tavling-vinn-smycke.html#comment

2012-10-16 @ 17:30:15
URL: http://linnhahne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0