Hemma nu

Nu är jag hemma. Har sovit några timmar i min egen säng och det var jävligt skönt. Funderar på att ta mig in och ta en dusch också. Man känner sig inte så fräsch av att ha legat på sjukhus. Annars kanske jag får göra det sen. Kanske ska göra något åt matfrågan. Inte så sugen på att laga mat faktiskt, någon som känner för hemkörning?
 
Kanske går ner till ica och handlar något gott, sugen på att köpa lite smågodis iallafall. Det tycker jag att man får äta mitt i veckan om man är nyopererad.
 
Annars mår jag ruskigt bra faktiskt. Trodde inte att jag skulle må såhär bra. Har endast lite ont vid själva operationssåret och att det stramar och känns lite när jag byter position och så. Annars har problemen som jag haft redan släppt. Kan gå utan att ha ont överhuvudtaget och det är underbart. Så kommer verkligen få hålla mig själv tillbaka för att inte gasa med för mycket.
 
Nu är jag alltså sjukskriven till 25/12 på heltid och så 9/1 på halvtid. Känns rätt bra faktiskt så nu kan varken soc eller AF bråka på mig för jag har intyg. Kommer såklart hålla utkik efter jobb ändå.
 
Så det var en liten uppdatering. Nu ska jag ringa farmor tror jag och uppdatera lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0