Det närmar sig

Efter att ha bråkat med min laptop större delar av gårdagen fick jag till slut se mig slagen. Det nödvändigaste är installerat så att jag kan föra in filmer eller serier att se på när jag ligger på sjukan. Det går även att koppla upp internet med mobilen, hallelujah! Det måste jag försöka hinna också.
 
Annars har jag idag ringt massa samtal, varit i kontakt med diverse myndigheter osv osv. Pratade en sväng med farmor på telefon innan jag skulle iväg till min moster. Har nu fått ögonbrynen fixade och lite nytt jobb att utföra på facebook och hemsidan inför julen och allmänt för den delen. Efter det en sväng och handla med mamma.
 
Tråkigt som satan att det ska vara mörkt dygnet runt nu alltså. Känns inte som att det blivit ljust! Hatar den här årstiden, från att löven faller av tills snön kommer är så jäkla deppig alltså. Blir inte bättre av att ha nada sysselsättning kan jag säga!
 
Pratade precis med operationskoordinator i Nacka. Tror jag börjar bli lite nervös samt att jag då blir frågvis och vill ha koll på läget. Kände inte att materialet jag fått gav tillräckligt med svar på mina frågor. Nu är jag lite lugnare iallafall. Ska såklart inte lyfta tungt efter och jag kommer få ett program av sjukgymnasten på vårdavdelningen efter op. Den finns det så jag kan låsa in mina grejer bredvid min säng och det var ju en tröst, panik av tanken på att nån skulle sno mobil eller datorn hahaha.
 
Snart ska jag ner på stan och träffa mina kära föredetta kollegor på Lst över en fika som nog mer blir en middag. Är sugen på paj så ska nog kirra det faktiskt! Men ska bli trevligt att träffa dem igen och lufta lite tankar, åsikter och diskutera lite. Man kan lära sig mycket av de äldre ;).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0