9e november

Fredag igen då. Var händer med veckorna? Snart bara 2 veckor kvar till operationen. Jag vet inte om jag känner mig lugn eller om jag faktiskt börjar bli lite nervös. Dock känns det som att jag har koll på läget runt omkring det hela så tror jag är lugn på så sätt.
 
Sitter just nu mest och funderar över livet. Ska till jobbcoachen på måndag så får se om han är bättre än den förra, kanske faktiskt kan hjälpa till med något. Annars känner jag att jag inte behöver deras hjälp och klarar mig själv om jag ska vara ärlig. Ska jag köra nå administrativ utbildning inom löneadministration via AF för att eventuellt öka mina chanser. Känns som att det är så sjukt många som söker samma jobb just nu och därav blir det svårare och att det kanske inte spelar någon roll med eller utan en sån utbildning. Jag vet ju vad det är och med lite tid skulle jag kunna göra det absolut, utan utbildning innan.
 
Annars sitter jag och väntar på ishockeyn som börjar halv 2. Sverige spelar mot Ryssland, Karjala cup. Vi förlorade mot Tjeckien i onsdags så spelar vi inte bättre torskar vi nog mot Ryssland också. Finland vann ju med nöd och näppe på straffar. Ska tilläggas att Ryssland faktiskt vann VM iår, så ja med NHL-lockouten så har de inte ett sämre lag direkt. Positiva tankar var det ja!
 
Innan dess kanske jag ska putsa mina vinterstövlar lite. De behöver fettas in så att de blir fina och håller för snö och slask. Såg att de ser förjävliga ut just nu. På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0