6e november

Hatar verkligen att "stressa" ur sängen. Ja jag vet klockan är inte ens 10, eller ja nu typ. Men jag vill kunna knalla upp utan att behöva ställa alarm och så. Typ krypa upp och sätta mig vid datorn en stund innan jag behöver göra något annat. Men så är inte fallet idag, fick kasta mig in i duschen så nu sitter jag här och funderar över nästa steg. Hur gick jag med på att åka och shoppa med mamma och mormor mitt på dagen, jag har ju inte ens tänkt shoppa någonting så varför egentligen. Gör ju mest bara ont pga ryggen.
 
Blev dessutom inte något jobbsökande igår heller, WTF. Mamma och jag var på Biltema och Rusta en sväng. Sen var mormor här och käkade middag med mig. Och försökte lära Tingeling den dumma vanan att dricka vatten i glas, så det blir det ingen favorit i repris på. Det var tydligen skitkul för så törstig kan hon inte ha varit. Resten av kvällen gick jag mest runt och lullade.
 
Nej får nog bestämma mig om jag ska med och shoppa eller inte. Har egentligen en lista med "att göra" som jag borde bocka av så jag har koll på läget inför operationen och allt sånt. Just nu behöver jag som sagt någon som kör mig till Nacka dagen innan operation eftersom jag måste sova kvar tydligen. Vad är det för skit? Hur tråkigt som helst, kan ju inte köra själv heller eftersom det inte lär vara aktuellt dagen efter. Först frukost så får vi se vad som händer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0