1:a november 2012

Vart tar tiden vägen? 2 månade kvar av det här året bara. Känns helt galet faktiskt. Men ska väl bli skönt att få börja om på nytt i januari, förhoppningsvis med jobb också. Sitter och hoppas på att de ska ringa ang vikariatet på NOKAS. Vill verkligen ha det. Jobbet på Lst rekommenderas jag att inte söka pga internt tjaffs och strul. De jag har kontakt med vill därifrån och det säger kanske en del? Dessutom så verkade jag inte helt kvalificerad ändå när man läste mer av annonsen, vad man faktiskt ska jobba med. Visst kan man lära sig men svårt att bara kasta sig in och så ska man lära andra om jämställdhet och social hållbarhet. Man ska nog ha jobbat lite mer med det än att ha ett intresse för frågorna. Med det så låter jag bli att söka det jobbet, den Lst jag var på verkar inte vara den samma. Det fanns visserligen intriger och lite så då med men det verkar bara bli värre och jag vill inte jobba på en sån arbetsplats där det låtsas som om arbetstagarna har något att säga till om som hierarkin sedan skiter fullständigt i. Nytänk och förnyelse kanske är bra ord men de gäller just nu inte på det bygget tyvärr.
 
Annars var gårdagskvällen jättetrevlig. Vi var på Katalin, satt och pratade massor om allt och ingenting. Det känns inte som om det skiljer 30 år mellan oss utan vi känns på samma nivå förutom att jag får mycket hjälp av de med erfarenhet som jag uppskattar. Tror vi satt och gaggade i över 3 timmar hahaha. Tiden går fort när man har roligt brukar det väl heta.
 
Vet förresten inte var som hänt med min statistik de senaste dagarna, har varit konstigt sen jag blev tillsaggd att byta till twingly istället för bloggportalens gamla. Blir kanske bra såsmåningom.
 
Ska köra mamma till AF strax så måste väl göra mig iordning. Sen måste jag handla mat. Kan ju inte äta vad som helst än men det jag får äta känns som tillräckligt. Ska även göra ett nytt försöka att undvika kolhydrater. Det känns faktiskt som att man klarar sig bra utan. Risk kan vara att man tröttnar på grönsaker igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0