God morgon

Herregud så jag har sovit. Gick och la mig efter 23, somnade ganska snabbt och vaknade nu vid 10. Så har fått in en del timmar inatt om man säger så. Det är sååå skönt att sova. Det bästa är också att det bara är torsdag idag.

Förkylningen känns väl lite bättre, tog en powernap på eftermiddagen igår också faktiskt. Få se om det blir idag med innan vi åker till Stockholm. Kan inte fatta att jag ska se kvartsfinalen i Globen, jag är lite nervös faktiskt. Vill absolut inte att Sverige ska åka ut nu men det har ju varit lite si och så men spelet och tjeckerna har spelat ihop sig bra sen vi mötte dem första gången i gruppspelet.

Annars börjar jag morgonen såhär. En jävla massa piller känns det som! Men det är mot förkylningen, lite smärtstillande, vitaminer och faktiskt betakaroten aka brunpiller. Jag har de senaste åren börjat äta dessa ca 1,5 månad innan sommarmånaderna börjar, det har gett mig ett bättre skydd mot solen samt att jag blir mer brun ;). Men när man lägger fram alla piller i en hög så känner mig sig som värsta pillerknapraren haha. Bortsätt från smärtstillande så är det inget märkvärdigt iofs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0