Morsning korsning

Kanske inte är det bästa att utsätta kroppen för en långpromenad när man håller på att bli förkyld men det gör jag för jag har inte råd att ta bussen. Då har gått från mig till fyrishov idag och det tar väl nästan 1 timme. För vaddå undrar ju jag då. Jobb -och utbildningsmässan sög balle! Kanske finns en anledning till att min kontaktperson på af inte begärt att jag skulle gå dit. Vi var där kanske 15 minuter och gick runt, fanns inte ens några roliga gratisgrejer. Några hade pennor och halsremmar typ, alla hade godis. Men det var typ det. Snackade lite med de på Academicum bara som fixar min praktik eftersom chefen stod där.

Så jag och Anna gick till donken och käkade istället. Och fattiga som vi är hade vi en lapp där vi fick 2 mål för priset av 1. Ja tackar jag, lunch för 26 kr på donken. Efter det blev det fönstershopping, finns så mycket jag vill ha men inte har råd med! Gissa om min första lön (när jag nån gång får ett jobb) kommer att gå till shopping första gången! Fyndade iallafall en t-shirt för 29 kr, har lite dåligt med tröjor/överdelar nu när jag fått nya byxor (WTF).


Vi lånade lite böcker på bibblan också. Så nu har jag tänkt fixa lite te, krypa ner under min varma filt i soffan och läsa lite tills Gabi kommer eller tills jag känner för att börja med maten haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0