Idag är en sån dag

Jahapp då är vi där igen. Den underbara vardagen hos en arbetslös. Idag känner jag för att göra absolut INGENTING. Är inte sugen på ett dugg. Vill egentligen inte äta för jag är inte hungrig men är ju bara att stoppa i sig lite och vara nöjd. Usch jag hatar sådana dagar. Inte ens musik duger och då är det illa. Även fast man vill göra något eller ens tänka positivt så finns inte energi till det. Just nu maler det på i mitt huvud angående praktiken.

Fick ett mail från min agent. Uppsalahem funkade inte för de ville att jag skulle ha mer erfarenhet, tom för praktik ville de att jag skulle ha mer erfarenhet för. Asså hallå! Sen får skulle tydligen primärvården kolla upp om de hade något projekt till mig, då de visste vem jag var sedan tidigare. Det var ett av de ställena jag trivdes bäst på efter OTM som jag var längre på. Men det riktiga problemet heter Dans -och cirkushögskolan i Stockholm. Det ligger på KTH Campus tydligen. Jag har inget emot att pendla, det är snarare möjligheten till att pendla som känns omöjlig. Var jag hört av min vän Emilia så måste man ligga ute med över 2000 spänn själv i 2-3 veckor innan man får dem tillbaka plus att man från egen ficka måste lägga typ 600 spänn för man får inte ersättning för allt. Ska jag ligga ute med 2600 kr i 2-3 veckor innebär det att jag har 200 kr att leva på då jag har 2800 kr kvar efter alla räkningar är betalda.

Alltså vad faaan är det för jäkla system. Hon har möjlighet att låna det från sina föräldrar. Det har inte jag! Som min vän Anna sa. Det ska inte heller behövas att man ska låna pengar varenda månad för att ta sig till en praktik som det är meningen att jag ska ha nytta av för att få mig ett jobb... Man kommer verkligen känns inspiration och glädje över att vara där känner jag lite spontant =/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0