Fettisdagen

Är det tydligen idag. Jag har tydligen varken koll på dagar, datum eller tid i veckan. Ringde barnmorskan för jag behöver nya p-piller och fick tid imorgon, superbra. Förutom detaljen att jag skrev in det på tisdagen i kalendern. Smart där. Insåg typ nyss att jag skrivit fel, å andra sidan vet jag ju att det är imorgon. Är skönt att få det fixat innan praktiken, då är det ju lite svårt att komma iväg. Hoppas att praktiken kan få mig att ha koll på dagarna.

På tal om praktik så väntar jag fortfarande på att Länsstyrelsen ska ringa mig. Min agent ringde på förmiddagen och sa de var intresserade också. Det vore superkul eftersom jag hade dem på min lista över vart jag ville ha praktik och det skulle bli mycket bättre med tanke på pendlarproblematiken. Då skulle jag vara 30 minuters promenad hemifrån =). Så i slutändan kanske de får slåss om mig? Skämt å sido men om både dans-och circushögskolan, länsstyrelsen och primärvården är intresserade så får den som vill anställa mig i slutändan äran (?). Jag kommer självklart välja det som jag tror ger mig mest i slutändan, förhoppningsvis ett jobb.

Pappa kommer hit senare. Han skulle köpa med sig semlor. Jag är egentligen inte jätteförtjust i semlor då det är för mycket grädde men lite ska jag väl få i mig? Å jag tänkte bjuda på torsk i citronsås med potatis kanske?


Kommentarer
Postat av: Marielle

Fin blogg du har :)

2012-02-21 @ 22:36:41
URL: http://lifebymellan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0