En vecka har gått

Helt knas när man tänker på det. Idag har det alltså gått en hel vecka sedan operationen. Förutom problem med magen så mår jag riktigt bra. Såret ömmar mindre och mindre var dag som går och jag är helt fri från de symtom jag dragits med tidigare. Ska väl dock tilläggas att jag inte vill friskförklara mig själv än. Kämpar på med mina tabletter, idag är det sista dagen med morfinpreparatet två gånger om dagen och det kanske är bra för magen. Jobbar även vidare med sjukgymnastens övningar, tror bannemej att jag fått träningsvärk i magen också.
 
Annars är idag en såndär seg dag. Somnade om och vaknade vid lunchtid och efter det har det inte hänt mycket. Fick ett ryck nyss och grejade en del på mina mostrars salongs hemsida och facebook samt att jag gjort en skylt för månadserbjudande. Med det anser jag att dagens jobb är gjort och jag kan dega lite till haha. Tiden verkar gå ändå så hittar säkert något att roa mig med. Ska väl kolla på datorer åt min bror och min moster så får vi se vad jag kan hitta.

Kommentarer
Postat av: victoria

Hej, jag stansar inte själv än. Men i Februari när jag får mer plats för min hobby så kommer jag köpa in verktyg så att jag kan börja stansa själv :)
Jag har en sida på fb där jag uppdaterar mer om mina smycken om du är intresserad :) sök på: Victoria´s kreativa hörna (vet inte hur man länkar.)

2012-12-04 @ 17:06:53
URL: http://impalaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0