Torsdag 9 Augusti

Har sovit som en stock men samtidigt drömt skitkonstigt. Det gjorde nog att jag hade skitsvårt att komma upp ur sängen imorse. Även om klockan ringde lite i 07 så var jag inte uppe och ur sängen förrän lite över och då hade jag stängt av alarmet. Kanske inte så bra, tur att syster ringde. Har en period just nu då jag känner mig trött och sliten av någon konstigt anledning. Gjordes kanske inte bättre av att man vaknade med mensvärk, mmm lovely. Nästan så man glömmer hur det känns på 3 månader. Aja äter ju smärtstillande iallafall så blir nog inte långvarig värk.
 
Nu är jag igång och jobbar iallafall. Gårdagen gick smärtfritt och passerade relativt snabbt. Håller just nu på att jobba igenom två tjänster som blivit överklagade. Jag säger bara orka! (till de som överklagar alltså). Jag förstår att det är skittråkigt att inte få en tjänst men man måste ibland acceptera det. Sen att överklaga en tjänst som är på 5 månader kan ju tyckas onödigt. Vi får se hur det blir med den saken, vi väntar ju fortfarande på domen till överklagan på en annan tjänst från tidigare i våras.
 
Sökte ett annat riktigt bra jobb igår också. Tror aldrig jag skrivit ihop en så bra ansökan förr. Vet inte vart inspirationen kom ifrån. Eller jag kan väl gissa med tanke på att jag fått en helt annan bild av arbetet efter de här 5 månaderna. Förr hade jag ingenting att skriva om i mitt CV, vad hade jag gjort egentligen. Och framförallt vem är jag och vad kan jag tillföra? Tror jag rätat ut många sådana frågetecken dessa månader vilket gjort att jag kunnat formulera en bra ansökan. Dessutom är jobbet i stan så jag skulle inte behöva pendla. Det kostar en del pengar att pendla samt att det tar massa tid.
 
Nej, nu är det dags att dra till "jobbet".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0