Torsdag 23 augusti

Kan någon ta mitt liv??
 
Okej sånt ska man inte skämta om men just så bra mår jag just nu. Igår morse började halsonten komma smygande, blev trött, seg och kände mig varm under dagen. På kvällen var det definitivt ett faktum och jag hade ganska ont och var irriterad. Har svettats och frysit om vartannat inatt. Tempen visade 37,4 efter att jag tagit mig ur sängen. Inte tillräckligt för att kalla det feber om jag inte ändrat om min kroppstemp som vanligtvis är ganska hög.
 
Har dock en del saker att ta hand om på jobbet så jag vill inte vara hemma egentligen. Vet inte varför jag får dåligt samvete av att vara hemma när jag inte ens är anställd egentligen. Men jag vill helt enkelt göra rätt för mig ändå. Flera kollegor sa igår att de hoppades att jag skulle få förlängning där, eller ja alltså bli anställd. I vilket fall så vill de att jag ska få vara kvar efter att min praktikperiod tagit slut. Därför känns det surt att vi sjuk igen på så kort tid. Hade ju 2-3 dagar precis efter midsommar. Å andra sidan, innan dess var det evigheter sen jag var sjuk men det var pre la diskbråck som verkar paja hela kroppen. (Hallelujah på tisdag får jag ringa vårdgarantienheten). Råkar dock veta att de som jag hängde med i helgen också ligger hemma med samma sak som jag och att jag sett tendensen från flera andra via facebook.
 
Såååå jag tänker faan kämpa mig till jobbet och mår jag sämre under dagen får jag väl gå hem, det är inte mer med det. Vill ju inte sitta där som värsta bakterieklumpen heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0