Måndag 27 augusti

Ja hur sammanfattar man den här dagen egentligen?
 
Kan ju börja med att säga att jag försov mig imorse för första gången på typ 6 månader på jobbet. Det är bra, eller? Måste ha sovit som en stock, hörde inte alarmet eller någonting. Så vaknade 9.20, det var bara å rusa. 9.45 var jag på jobbet haha.
 
Fick besked om att jag fått fel information ang när det är dags att flytta ur det här hemmet. Förra veckan sa de vid denna tidpunkt nästa år jag skeptisker som jag är (eller) var jag tvungen att fråga hur detta kom sig. Mycket riktigt så var informationen inte korrekt och det kommer att ske inom en snar framtid så den stressen blir jag inte av med än.
 
Fick även besked om att jag inte kan bli kvar på Länsstyrelsen där jag haft trainee nu i snart 6 månader. Vilket är tråkigt då jag trivts jättebra men jag kommer söka mig tillbaka när tillfälle ges. Får se det från den ljusa sidan att jag lärt mig väldigt mycket personligt samt yrkesmässigt. Bra och aktuella referenser har jag också.
 
Angående diskbråcket så är det väl varken bu eller bä. Det blir inte bättre, så mycket kan jag säga. Imorgon tänker jag ringa vårdgarantienheten och se vad som kan göras åt mitt lilla problem. Den finns det 2 bud på hur tiden räknas. Jag har för mig att det är 90 dagar från det att man söker vård hos en specialist, vilket skulle vara nu men ekonomichefen tror det är efter att remissen har blivt bedömd. Den blev bedömd 9 juli så räkna själva. Det skulle innebära 9 oktober. Så länge vägrar jag att vänta alltså. Om jag så ska ringa en gång i veckan och klaga. Just nu är jag, som min faster uttryckte det, funktionshindrad. Jag kan inte söka vilka jobb jag vill, som jag skulle kunna utföra eftersom jag inte kan göra något med den här pensionärsryggen.
 
Aja nog klagat på det. Ser iallafall fram emot torsdagen, då blir det Lady gaga i Stockholm, Globen!! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0