Lite nytt från idag

Har jobbar som vanligt ;). Dagen till ära har jag fräschat upp mina kunskaper i MBL, då länsstyrelsen kommer gå från samverkansavtal till att följa MBL istället. På något sätt känns det inte som att man gör någonting när man inte producerar något men är ju viktigt att jag bygger på och uppdaterar min kunskap också.

Jag har varit på akupunktur också. Eller ja det var både akupunktur och så fick jag koppning, dvs kinesisk medicinkonst där man värmer luften i "koppar" med eld och vakkumet gör att de suger fast på kroppen. Det var inte så läskigt som jag trodde, det gjorde inte så ont heller även om det kändes.

Tog två bilder i Instagram medan jag väntade på att få komma in.


Sen var jag och Malin till Gränby C där jag hämtade ut mitt paket med lite naturläkemedel för hår, hud och naglar och lite kosttillskott. Handlade även lite mat. Shoppade även en tröja på H&M jag velat ha länge och som blivit slutsåld på hm.com. Eftersom det var den sista i min storlek och den hade en fläck på sig, fick jag betala 50 kr istället för 200. Jag hoppas att fläcken går bort i tvätten annars verkar det som att den sitten där den inte syns.

Sen gick vi hem och snackade massa skit medan jag lagade mat. Jag vet inte om jag vill kalla det Flygande Jacob men det är liknande. Kycklingchilicurry med bananer och jordnötter. Mumsigt var det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0