Det här har jag gjort idag

Jag har satt upp "planscherna", från utbildningsdagen, på väggen i lunchrummet på jobbet. På så sätt kan alla anställda på länsstyrelsen gå och läsa vad som skrevs i olika grupper den dagen. Sammanfattningen kommer även att komma ut så alla kan ta del av den.

Sen har jag läst detta dokumten och försökt förstå det. Gör jag det? Nej inte direkt, jag behöver ett konkret exempel från Monica först tror jag. I korta drag är det hur man kodar in olika statliga tjänster med siffror så man lättare kan ta fram statistik på löner.


Jag har pratat med Jysk och konstaterat att jag inte får någon ny säng. Det pga att Örebro gett mig fel bultar att sätta fast medarna med. Trist men så är det, nu orkar jag inte mer men ska skicka ett mail till butiken i Örebro imorgon iallafall. Fick nya ben till sängen av killen i butiken, då de slarvade bort mina medar.. Sssshh

Jag har åkt Volvo och hämtat sängen. Blev dessutom middag på IKEA.


Sen var vi hem och skruvade ihop nya benen, tror det kan bli bra så länge så får jag skaffa ny säng när jag får en lön, vilket förhoppningsvis blir inom en snar framtid. Tingeling lyckades även rulla i statiska plastpåsar hahaha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0