Veckan är upp och ner

Full rulle hela helgen. Tror måndag är söndag. Tror tisdag är måndag. Egentligen borde det inte spela någon roll vad det är för dag eftersom det ofta inte gör någon skillnad för mig. Eller när jag inte har någon aning om vad det är för dag som bryr jag mig inte (?) och när det borde vara en dag som det inte är blir det fel (?). Ja jag blir förvirrad själv faktiskt!

Jag har iallafall kommit till insikt. Det är ingen idé att deppa för att inte ha något jobb för det blir inte bättre av det. Det enda det leder till är att man blir ännu mer låg och deppig. Ingenting är kul även fast det inte är speciellt kul som det är nu... Vilket sedan leder till desperation, något som jag är övertygad över att en arbetsgivare märker redan i telefon när de ringer.

Jag måste leva i nuet. Vara nöjd över vad jag faktiskt har åstadkommit i mitt liv såhär långt. Det är en helt del. För att inte alla om alla svårigheter och all skit jag kämpat mig igenom. Jag är stark, jag tänker inte ge upp. Allt är inte bara lätt, det är svårt emellanåt också för att man ska lära sig något. Jag ska lära mig något av denna period också. Men jag vet att jag kommer klara det och att det kommer bli bra. Jag är övertygad, inget kan ändra på det.

Sådär ja, några peppande ord till mig själv men kanske också till andra som har det lite tufft och vill ge upp... Så länge du har mat på bordet så överlever du perioden. Det tror jag på även om det är sjukt tråkigt men någon vis person sa att "man måste ha tråkigt för att uppskatta när det är roligt". Eller varför inte en klassiker som "man kan inte ha roligt jämt". Klyschor kanske men det löser sig.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sant Emma. Kommit fram till samma tankar ungefär idag, skönt att man har lite bundsförvanter :)

2011-09-06 @ 18:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0