Jag HATAR Socialtjänsten

Det är väl inte meningen att man ska älska soc och bli överlycklig av kontakten med den. Meeeen jag kan inte låta bli att bli sjukt irriterad. Min nya jävla handläggar-kärring är den mest petiga i världen. Svårt att vara lite human?

Såhär ligger det till. Uppenbarligen har Campusbokhandeln i Örebro universit sålt en av mina gamla kursböcker och en summa om futtiga 241 kr har satts in på mitt konto. Det har min handläggare räknat som en inkomst och dragit bort från de pengar som jag ska få denna månad. MEN VAFFAN är ni puckon på soc eller vad är det frågan om?

Jag kunde förstå om det var över 500 spänn. Men en insättning på så lite pengar som för mig är sjukt mycket pengar just nu. Det täcker precis Tingelings månadskostnad, dvs torrfoder, mat och sand.

Nej dra åt helvete säger jag bara... vem vill jobba med det där? Nej biståndshandläggning måste vara det sämsta jobb i hela branschen.. ungefär som P-lisa liksom. Asså är ju inte konstigt att handläggare är hatade när de inte ens kan vara humana över en sån lite grej.

Jag har iallafall skickat ett vänligt mail till kärringen för att fråga om saken. Berättat att det är både jag och en kompis som har böcker på mitt "bokkonto" vilket innebär att pengarna kommer till mig osv. Vi får se vad som händer...

Och ja jag ber väl lite om ursäkt till de socionomvänner jag har ang detta inlägg, men det är så jag känner och jag vet att iallafall två av er håller med om situationen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0