Idol 2011 har börjat

Var tvungen att lägga in ett kort inlägg om detta medan jag tar en paus i städandet.

Idol började som sagt igår. Vad ska jag säga.. Anders Bagge forever?? Nej då men skämt å sido. Vad är det för jävla bitterfittor i juryn iår? Gillar Bagge, gillar Laila... i vanliga fall gillar jag Bard men vad har han för problem "detta är inte en sångtävlig det är en artisttävling" och surgubbe jobbar på skivbolag kan ju gräva ner sig. Han letar efter den han kan tjäna mest pengar på. PUNKT SLUT! De verkar ju bara bråka och försöker vara bättre än den andra, vart är det roliga?

Kanske därför den där lilla killen med gitarren gick vidare. Asså jag, Gabi och Emelie satt som frågeteckan och typ "var det där bra"?... Seriöst, för det första hörde jag inte vad han själv, för det andra what´s with the uttal och dialekt? Lät som en bebis med talfel om du frågar mig men han var ju söt (?). (detta är inte en sångtävling det är en artisttävling / Bard) Alltså går han att jobba på för han kunde ju lira gura!

Dock tycker jag att de två tjejerna som körde egna låtar var toppen...


Okej, tillbaka till städningen och sen en dusch... Efter det hinner jag nog lägga in lite bilder från helgen sen kommer pappa på middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0