Tidig morgon och full rulle

Hann inte alls blogga imorse eftersom jag lämnade hemifrån redan strax efter 07. Skulle hämta mormor vid bussen från norrland, hon ringde och väckte mig 10 i 7 så var inga problem. Men säger bara suck nu måste man börja skrapa rutorna på bilen också! Åkte och lämnade grejer hos henne innan vi åkte till mamma och käkade frukost.

Lite efter kl 10 skulle jag vara på Arbetsförmedlingen på jobbgaranti möte för ungdomar. Vilket var helt värdelöst. Skulle ju lämna in papper till mig arbetsförmedlare men hon var inte där så fick en tid att träffa henne på måndag istället. Så jag satt på ett möte under 30 minuter med 19-20 åringar. Blev dessutom upprörd när de kom dit i mjukisbyxor och typ träningsoveraller. Seriöst intryck verkligen!

Efter det drog jag till Soc för att fixa det papper som min inkompetente handläggare inte kunde klämma ur sig att jag behövde när jag lämnade in alla papper igår. Alltså jag har bevis via mail att jag frågade vilka papper jag skulle ha eftersom jag inte fått något information. Bara bevis på inkomst och utgifter sa hon. Bra, det tog jag med mig, igårkväll fick jag ett kort mail där det stod att om jag skulle söka socialbidrag var jag ju tvungen att fylla i en ansökningsblankett och så punkt. Ingen info om hur jag fick tag på en men det fick jag av mamma. Så nu är det gjort.

Sen åkte jag hem och hängde med syster. Vi gick till Gränby C och kollade på vinterjackor och vinterskor. Det fanns bara en kvar av jackan jag vill ha så fick lägga undan den tills på söndag då det är tänkt att jag och Gabi ska upp och köpa dem. Gabi behöver en mobil med. I samma veva så hittade jag och min syster vinterstövlar på Dinsko. Snällt nog kunde vi lägga undan dem tills på tisdag! Kanon!

Dagen hittills har alltså bestått av ris och ros!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0