Intervju på stan

Emilia och jag var som sagt på stan idag och kollade runt. Lite besviken på Cubus då jag ville köpa nya leggings men blir ju svårt när alla par jag lover ALLA svarta par (ca 40 st) bara fanns i xs. Okej jag har gått ner i vikt men jag har fortfarande kurvor liksom.

Iallafall så kom det fram en jättetrevlig kille till oss och började prata. Sen visade det sig att han var från UNT och undrade om vi ville vara med i en enkät om afterwork. Varpå vi svarar Afterwork, nja du kanske ska prata med någon som har ett jobb haha. Så vi pratar lite till om var vi anser att afterwork är osv osv till att vi har studerat. Då det kommer fram saker som tentafester och valborg. Då utbrister han att vi har ju massor att säga, mer än de som faktiskt svarat på enkäten haha. Han vill dock bara ha med svar från en av oss även om det var båda som svarade i slutändan men jag fick såklart så för det hahaha. Så han tog namn och lite sånt samt tog en bild.

Så håll koll i UNT City på fredag så kanske jag är med. Men tänk på att mina svar troligtvis lika mycket är Emilias och tvärtom. Eller ja vi tyckte ganska lika om det hela.

Väldigt trevlig pratstund blev det iallafall haha. Om jag är med på fredag och lyckas få tag i en tidning så lägger jag upp det i bloggen såklart! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0