Valuta för pengarna var det

Har precis suttit i telefon med syster. Vi hade pratat i 2 timmar och 15 minuter när vi la på. Oj vart tog den tiden vägen? Och vad har vi prata om egentligen? Ja svaret är väl allt och ingenting. Det var lite pengar, lite möhippa, lite julklappar, lite kläder, lite styling (vi har tydligen tänkt styla oss lite lika til bröllopet) sen pratade vi om praktiska saker kring bröllopet. Hur vi kommer dit och hur vi kommer hem. Vi verkar vilja ha det planerat i tid hahaha. Men det är skönt att ha allt fixat innan det blir för tight inpå. Sen blev det även lite inför nästa vecka då vi ska träffa fastrarna på stan och spika möhippeplaneringen. Sen ska jag och syster färga håret på varandra. Det är mycket nu hahaha.

Men dessa 2 timmar är helt gratis då vi båda ingår i Telenors familjedeal. Ingen uppkoppling eller minutavgift. Så ja det gäller att få valuta för pengarna om man säger så haha. Vi skulle säkert ha kunnat prata längre om det varit så. Men någonstanns måste man sätta sin gräns xD

Helt klart är iallafall att det återstår en del saker som måste falla på plats innan jag kan vara helt lugn. Dock har jag ordnat mig själv en stylist dagen till ära. Alltså till bröllopet. Är ju inte varje dag ens pappa hmm 2 (?) gifter sig. Det är bara lite praktiska saker som ska fixas till det men är ju så långt fram i tiden ännu.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska trotsa mig kliande hals och dra på ett styrkebaspass kl halv 6. Jag vill jag vill jag vill. Har ju massa energi i kroppen som vill ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0