Hemsk natt, slut som människa

Tom så trött tydligen att jag skriver hela inlägget för att sedan inte ens spara det och gå tillbaka till huvudmenyn. Bra där, så publiceras inga inlägg så jag försöker igen.

Har haft en bedrövlig natt. Även fast jag var skittrött igårkväll och somnade framför tvn ett tag, inte länge kanske 10 min. Kunde ändå inte somna när jag lagt mig i sängen och släckt lampan. Tankarna ville liksom inte sluta snurra och klockan blev 1 och den blev 2 innan jag somnade. Vid 5-tiden vaknade jag igen, gick på toa och försökte somna om. Men det gick inte så låg vaken igen men massa tankar snurrandes tills Gabi gick upp. Sov väl inte direkt när hon greja heller iofs till ca kl 8 men sen sov jag kanske mellan 8-9. Jag kan alltså räkna antalet timmar jag sovit på ena handen och det är för lite för mig.

Känner mig nästan sjuk faktiskt. Det är inte så roligt. Men bara att bita ihop, ska snart ner på stan till min moster och fixa naglarna, sedan ta en liten sväng på stan innan jag ska hem och kolla om det finns lite jobb att söka. Ikväll blir det baspass på friskis. Kan jag inte sova ikväll så börjar jag grina.

Kommentarer
Postat av: PHOTO BY MJ ♥

usch, låter som en fett jobbig natt för dig :(

2011-11-07 @ 15:47:40
URL: http://photobymj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0