En intresseanmälan

En bra sak kom iallafall fram efter samtalet med Uppsalahem tidigare idag förutom att de ska skicka någon som fixar mitt fönster. Jag har möjlighet att söka lägenheter som inte har alltför hög hyra i och med att jag får aktivitetsstöd nu när jag hänger på AF. Eller ja jag väntar på deras beslut iallafall. Det är ett toppenbesked för mig som inte vet hur länge jag kan bo kvar i den här lägenheten. Det innebär ju att jag har möjlighet att faktiskt söka en lägenhet jag vill bo kvar i ett tag och inte tvingas nödsöka något skit i Gottsunda tex.

Så jag har gjort en intresseanmälan på en 2a, lite längre upp på gården där jag bor nu. Den är nyrenoverad sedan slutet av 2010. Det är ju så att den lägenheten jag bor i nu ska renoveras och därför bor jag på korttidskontrakt då denna var den enda möjligheten när jag skulle tillbaka till Uppsala. Jaja nog om det, balkongläge är väster, perfa! Blir dyrare hyra såklart men jag går inte arbetslös för alltid. Gillade planlösningen på lägenheten, är nästan så att jag redan skulle veta hur jag vill ha möblerat, iallafall i framtiden då jag kan köpa de möbler jag själv vill inreda med.

Lägger in lite bilder på den samt bilder från Uppsalahem på hur det ser ut i lägenheter i samma område som blivit renoverade redan.






Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättefin lägenhet,fräscht!

2011-11-15 @ 20:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0