Kommer inte behöva träna ikväll

Men det tänker jag göra iaf bara för att det är kul. Har hållit på och burit massa grejer upp och ner från källarförrådet. Där bland ÖBOs säng som inte är en fjäderviktare direkt utan den är riktigt jävla tung och otymplig. Dessutom sitter jag och väntar på att Jysk ska komma och hämta sängen, men ingen har hört av sig än. Palla ringa dem igen liksom. Men verkar som att man kanske får göra det om de inte hört av sig innan kl 15. Är sjukt trött i hela kroppen just nu. Det här med att flytta det är ingen "barnlek". Så jag ska väl ta tag i å packa CD-skivor och DVD-filmer nu då så det är köksgrejer och småsaker kvar sen. Dessutom måste jag packa kläder och annat som jag faktiskt har tänkt använda under de veckor jag bor hos mamma. ÅÅÅÅH ge mig några dagar till eller kanske är lika bra med tidspress. Sägs ju att man jobbar bättre då?!

Kommentarer
Postat av: Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar

Hej. Hoppas att allt är bra!

Jag har en fråga; Har du lust att lämna en kommentar under detta inlägg:

http://nilssonpettersson.blogg.se/2011/february/jag-behover-tips-om-tvattmaskiner.html så skulle jag bli SUPERGLAD! Spelar ingen roll vad du skriver, bara du skriver nåt! :)

Sen får du jättegärna vara med och tävla i mina tävlingar, kan tillägga att det inom en väldigt kort tid kommer upp en tävling med en större modekedja! Kanske kan vara intressant? ;)



Kram Annika

http://nilssonpettersson.blogg.se

2011-03-24 @ 15:37:31
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0