Dags för final!!

Är väl det enda alla pratar om just nu känns det som. Ja finalen i Melodifestivalen såklart! Iår orkar jag knappt bry mig om vem som vinner egentligen. Mena det året ingen fattade hur hon vann (Marlena) gick det skit för Sverige, förra året kändes det som att jury och tittare var eniga och Anna vann men inte funkade det heller i Eurovision. Därför anser jag att vi fan ska skita i att rösta på bäst låt och rösta på den som faktiskt har en chans i Tyskland om det är nu Eurovision vi vill vinna eller om SVT nu bara vill tjäna massa pengar på hemmaplan. Så men andra ord borde vi skicka Eric Saade på en gång, varför ska vi ha 4 delfinalen, andra chansen och en final för? Frågan är om Juryn och Svenska folket kommer vara eniga i vilket fall som helst. Jag har gett upp, känns inte som att det är så viktigt vem som vinner egentligen, alla bra låtar borde egentligen inte skickas till Eurovision eftersom de är bra, de är föör bra för Eurovision. De hör liksom inte dit, men jag ska ändå göra en personlig utvärdering av kvällens låtar.

Brolle: Jag tycker att låten är bra och den är glad. Jag gillar att lyssna på den men frågan är, kan den vinna?
Sara Varga: Asså låten är jättefin, den har en kärna och en innebörd som berör men vaffan vi kan väl inte skicka ut en sån låt i Europa där många länders kulturer anser att det är okej om mannen slår till sin fru om hon inte lyder!
Eric Saade: Jaa fjortisarna lär ju skrika av glädje, då menar jag hela Europas fjortisar dessutom. Har gick ju igenom rutan bara av att lämna poäng förra året. Låten är töntig och cheesy kanske men det är en bra gymlåt om inte annat.
Sanna Nielsen: Jag har verkligen försökt och försökt men vad är det som är bra med låten. Den är liksom mellanmjölk. Här kan vi tala om någon som gått till final ENBART på sitt namn vilket är synd så Sanna är mycket bättre än denna låt.
The Playtones: Asså jag är jävligt svag för rockabilly asså. Denna låt är ren glädje för mig och jaa jag skulle mer än gärna skicka den till Eurovision. Mena Baseballs har ju fungerat utmärkt i Europa!
The moniker: Jag får inte riktigt grepp om denna låt om jag ska vara helt ärlig. Från början gillade jag den inte alls men med andra chansen och lite alkohol så fungerade den utmärkt. Dessutom verkar den segertippad om jag kollar omröstningen på Aftonbladet.
Linda Bengtzing: Ja denna kan vi förfaan inte skicka!! Nej det kanske är bra fart i den men nej nej nej. Sverige måste inse att sån schlager inte går hem längre. Vi har försökt tillräckligt. Kommer gå varm på friskis kan jag säga redan nu.
Danny: Låten är väl okej. Lite enformig kanske men den kommer absolut bli en het danslåt på krogen i sommar. Men är det en vinnare? hmm
Nicke Borg: Jag diggar verkligen denna snubbe och låten men... Den kommer nog dessvärre inte gå långt i Europa. Tror inte de fattar sånhär musik.
Swingfly: Är faktiskt min favorit och jag tror den skulle fungera ganska bra i Europa också. Det är en känsla jag har. Hur det blir med det får vi väl se senare.


När ni läser detta är jag troligtvis hos Malin och Simon där finalen ska ses ikväll med god mat och snacks!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0