Ibland blir det inte som planerat

Jag och Emilia skulle som sagt ut och dricka lite öl bara med hennes kusin och hans kompis igår. Det hela slutade med att vi gick hem till Emilia och fortsatte dricka rosé vin och så grogg. På tal om grogg så var den ryska vodkan hon hade livsfarlig. Den smakade inte sprit för fem öre något som är den största anledningen till att jag inte dricker det i vanliga fall. Eller ja kanske inte helt, jag kan inte hantera starksprit heller men det är en annan femma. Kan hursomhelst inte dricka något som smakar skit och detta smakade inte skit så det gick lätt i med lite apelsinjuice, något som jag tycker om att grogga på.

Sen började det spåra ut lite "Farbror Jocke" började typ däcka. Det resulterade i att vi fyra personer skulle slåss om Emilias säng. Asså tänk er själva med 4 fullvuxna personer i en liten 90 säng i ett studentrum? Jaa det var mycket närhet ett tag där kan man säga haha. Blev lite klaustofobisk så bestämde mig för att gå hem och sova istället men de försökte övertala mig ett bra tag iaf. Vid 02 inatt bestämde jag mig ändå för att jag skulle hem. Har ju en kissekatt här hemma som skall utfodras. Tänkte inte på att jag skulle vara borta så länge från början. Men det resulterade såklart i att jag missade bussen. Emilia bor på andra sidan stan från mig så det var bara att traska på. Så från henne till mig, tvärs igenom stan, i högklackat... Ja det tog väl sisådär 45-50 minuter så kl var ju 03 innan jag kom hem.

Kan ju gissa hur min kropp känner sig idag?! Jag har ganska ont i fötterna om jag säger så, har t.o.m ont i vader och höfter. Skulle kort och gott behöva en rullator men helst en rullstol eller varför inte en permobil på en gång?

Kommentarer
Postat av: Emilia

haha ja 4 st i min säng var ingen höjdare alltså

2011-06-18 @ 17:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0