Datorproblem

Det är anledningen till att jag inte bloggat så mycket. Så gårdagen tillbringades med att installera om hela skiten med program och allt för att sedan inse att det var ett nyligen uppdaterat program som spökade för samma problem kom tillbaka igen när det installerades. Nu är det borttaget och datorn går som på räls igen. Även om det är vissa funktioner som stör mig nu när den verkar ha uppdaterat service pack och allt på windows... Jag vill liksom inte komma till startskärmen när datorn startas eftersom jag är ensam användare jag vill in direkt. Men som det är nå måste jag först klicka på mitt namn för att komma in. Något som vet hur man löser detta så är jag tacksam för hjälp!

Gårdagen spenderades också med att storstäda lägenheten. Det var allt från popcorn, chips, cheeseballs, vin och glas på mitt golv efter lördagskvällen. Sen fanns massa disk att ta hand om och tvätt att tvätta. En lagom bakisdag alltså!

Idag är det en annan femma. Lite ärenden ska fixas, lite jobb ska sökas och även kontrollera inför sommarkursen som börjar på måndag. Men annars så är det ledigt denna vecka, vilket är otroligt skönt efter VFU och allt. Man behöver lite ledigt emellanåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0