Varför?

Som vanligt när jag planerat att göra något så ringer mormor och vill ha hjälp eller sällskap. Det gjorde hon mycket riktigt idag också. Så vi har varit på Plantagen, Coop forum, Akvariehobby, till mamma på fika och så hem till henne på middag. Väldigt god middag också om jag får säga så. Lite gott och blandat kan man säga.



Det betyder att jag inte har hunnit kolla ut några kläder tills imorgon. Jag har inte hunnit raka benen! Och inga smycken kan jag kolla ut eftersom jag inte vet vilka kläder de ska matchas till. Okej jag har väl en hum och 2 outfits vilka jag även på ungefär vet vilka smycken som passar till det. Har inte så mkt att välja på iofs.

Lär inte hinna göra något åt saken nu heller eftersom jag snart ska iväg på Speedway med pappa. Så blir att göra inatt eller så får jag ta mig ur sängen tidigare imorgon och göra det. Känns skönt att jag bara behöver duscha och tvätta mig innan jag sticker ner på stan till kl 13. De ringde och sa de skulle styla hår och allt sånt också. Kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0