Hejja hejjja

6 jobb sökta. Känns bra. Finns fler att söka! Men det får bli senare. Ska gå ut och "springa" en vända nu sen duscha och ner på stan och träffa tjejgänget och diskutera våra problem hahaha. Känns som att alla har problem med något så är bra att träffas och tala ut om det!


Kommentarer
Postat av: Nina

Nej jag tog absolut inte åt mig, ville mer bara vrida och vända på steken lite åt dig så att du kanske kunde se det från ett annat perspektiv, då det lät väldigt negativt och tungt. Men det var uppenbarligen helt fel av mig.



Fast jag trodde att det var det man hade vänner till för? Att ibland kunna ventilera de tankar man bär inom sig, för att de kanske kan bli lite mer lätthanterliga? Och någonstans innebär det väl även att vännen svarar och kan ge ett annat perspektiv på det hela?



Jag ser nu att du tagit bort inlägget, men om du hade sparat det så hade du sett att jag skrev "kanske" och "eventuellt", därmed inte gått till något angrepp mot dig. Jag hade bara goda avsikter med vad jag skrev, men det kanske misstolkades vilket är trist.



Fast nu har du väl visat vart skåpet ska stå, så att säga - så jag ska absolut "bespara dig mina visdomsord".

2011-07-18 @ 23:22:08
URL: http://finanina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0