Gud vad roligt det var idag

Fotograferingen var skitkul. Var en del vänta till att börja med men sen så rullade det på i en jäkla fart. Hade velat haft en stylist som fixade till lite efter hälften av fotona. Det var som sagt ganska varmt och frisyren som de stylat till höll inte så jäkla länge. Vilken innebär att det ser bättre ut på de första bilderna.

Över lag var jag riktigt nöjd men bilderna. Jag vart nästan lite chockad över att det faktiskt var jag, så bra var de även om jag inte gillar helkroppsbilderna eftersom jag varit så uppsvälld på senare tid men men. Ska jag vara ärlig så köpte jag faktiskt ALLA bilder. Det vart billigare än att bara köpa 10 st i ett paket. Så ja 2000 kr fattigare än jag men inte på en gång för de pengarna har jag inte. Tackar därför mormor så mycket för att hon löste ut mig till att börja med.

Ni får en bild från toan innan... Vettesjutton varför jag spärrar upp ögonen så haha.



Efter åkte jag till pappa och käkade mat och så kollade vi på film... The last airbender. Hyfsad film. Men kanske inte mycket mer än så. Den skulle nog fått en efterföljare men som Eragorn verkar det inte bli av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0