Sovmorgon utan att sova

Jag har haft sovmorgon idag men ansåg att det inte var så stor idé att sova om jag ändå måste upp skittidigt imorgon på möte. Kommer vara illa nog med att få gå upp ca halv 7 för att ta sig till Akademiska sjukhuset till kl 08.30. Jag som inte ens vet vart ingång 61 är liksom. Men tror det är på undersidan av sjukhuset där bussen går och inte på ovansidan. Jag vet ju vart 50 huset är så logiskt nog borde 61 vara i närheten (?).

I vilket fall som helst har jag spenderat lite tid nå på morgonen med att slipa lite till på min uppsats. Det finns alltid något att göra på den som det ser ut. Kommer säkert hitta ännu mer jag vill ändra efter att den ska skickas in, vilket är ikväll. Lite nervöst men samtidgt skönt att äntligen släppa den ifrån sig.

Snart ska jag över till Gabi och grina lite. Blir typ sista gången på väldigt länge som vi ser varandra. De åker till Spanien och jag blir kvar här och eftersom jag inte är här i helgen när hon flyttar så blir det idag. Känns skitjobbigt om jag ska vara ärlig iom att vi blivit väldigt tajta här på slutet också. ÅÅÅH jag HATAR det här!!! Men jag vet att det inte är sista gången någonsin som vi ses, även om jag inte kan ta mig till Malaga och hälsa på så är det inte slutet. Vi känner varandra så bra nu att det kommer vara vänskap som inte bara kastas bort även om vi inte kommer höras varje dag eller varje vecka.

Någon vis person sa en gång att "Kärleken kommer och går, men vänskapen består".
Peace!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0