Klump i magen

Samtidigt som jag mår så jävla bra så känner jag samtidigt en klump i magen. En klump som inom någon vecka kommer få ut sin rätt. Jag kan inte sätta fingret på det men tror det är saknad. På samma gång så faller mina egna puzzelbitar på plats mer och mer. Jag har räknat ut att det är 140 dagar till examen! Det är helt jävla galen!

Haha förresten sprang Markus precis in i mitt rum och var tvungen att berätta en sak. Våra kinerser är nog det vidrigaste som finns. På spisen har det stått en kastrull (utan värme på) sen igårkväll. Först ser det skitäckligt ut, det luktar skitäckligt och vi sa att inte en chans att någon är så äcklig att den kommer äta det där nu. Jojo nu kom kinesen ut och satte på plattan för att äta upp det. Då har det stått i rumstemperatur i minst 13 timmar. Så jävla äckligt!!! Bläääää Och dessa människor lämnar han mig med om en vecka. Få se om jag överlever...

Nu ska jag knåpa lite på min uppsats. Dela om teoridelen för att slippa så mycke upprepningar. Inget hårt jobba så jag kan softa igenom det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0