Här bor jag...

Örebro. Staden som Gud glömde (om man tror på Gud). Jag börjar verkligen undra vad sjutton det är för fel på den här staden. Jag flyttade hit från Uppsala hösten 2008 för att studera på universitetet.

Redan på våren 2008 blev en lärare på universitetet knivskuren av en elev och avled. I större delen av min tid här så har en våldtäktsman härjat och det blev bara värre och värre. Man vågade fan inte gå utanför dörren när det började bli mörkt. Jag som i Uppsala gått hem från stan, från krogen mitt i natten för att det tar kanske 25 minuter (när man är nykter). Denne våldtäktsman åkte till sist fast och erkänner konstant nya fall av försökt till eller våldtäkter. Han är nu uppe i 14 stycken eller något sånt. Helt jävla sjukt.

Och så nu är denna kvinna, Eva, som var retoriklärare på universitetet som jag har varit och lyssnat på. Det var en föreläsning om att "Tala inför andra". För mig var denna föreläsning väldigt givande eftersom jag hatade att tala inför andra men Eva var helt lysande som jag minns det. Därför känns det lite jobbigt när man fått höra att hon blivit bortförd av en kollega som hon (enligt rykte) hade en relation med. Så läser man idag på Aftonbladet att de hittat delar av hennes kropp.

Jag trodde bara att sånt här hände på tv, typ Criminal Minds eller CSI. Jag trodde aldrig att det skulle hända här av alla ställen. Det finns fan onska överallt. Män som inte kan låta oss kvinnor vara ifred. Jag blir så trött på det! Finns det ingen respekt alls?

Mina tankar går till hennes barn, familj och kollegor!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

hehe ja det kommer vi verkligen behöva,tyvärr vet jag redan två nya som ska börja i höst som jag INTE gillar!! Så jag hoppas att jag är mammaledig då;-)

2011-01-11 @ 17:06:01
Postat av: Isabel

Ville inte skriva ut händelsen i bloggen men kolla på sandras blogg under komentarer.

2011-01-11 @ 18:54:23
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Isabel

Det är väl meningen att du ska flytta hem igen!?

2011-01-12 @ 08:10:43
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0