Första inlägget 2011

Höll på att skriva 2010. Undrar hur lång tid det kommer ta att vänja sig den här gången? Jag misstog mig redan inatt så det började bra haha. Annars var gårdagskvällen hur trevlig som helst, var nog länge sen jag skrattade så mycket faktiskt. Helt underbart. Vi åt och åt och åt, drack vin och spelade spel. Eftersom jag är livrädd för fyrverkerier så stannade vi inomhus. Det gick bra eftersom Anna bor högst upp, på 7e våningen, och vi hade utsikt över hela stan så smällare fick vi ta del av GRATIS. Sjukt eg hur mycket pengar som går upp i rök på mindre än 15 minuter.

Hemresan är nog den mest intressanta jag varit med om på länge måste jag säga. Hade snöat en hel del och bussarna hade lite svårt att ta sig fram. Till råga på det så var chaffisen lite stressad också. Det gjorde att han körde en aning för fort och höll på köra ner stolpar och hela busshållplatsen när den fick sladd och vek sig dubbel. Det var lite läskigt faktiskt. Kan ju säga att kommunen inte gjort mycket för att få undan snön från vägarna. Sen väl inne i stan var jag tvungen att byta buss då Anna bor på andra sidan stan från mig och även där jag planerar att bo i framtiden om jag inte får en bra lägenhet på "min" sida. Bussen var i tid, kors i taket, men vägarna var fortfarande svårkörda och jag tyckte de körde alldeles för fort. När bussen kommer upp till de 4 mackarna (en korsning med 4 mackar som låg vid gamla E4:an, vilket är mer än halvvägs hem till mig) så vänder bussen utan förvarning och kör tillbaka in till stan, där vi blir stående i ca 25 minuter för att "ingen buss fick köra". Alltså de kunde ha förvarnat innan han vände så hade folk kunnat hoppa av och gå sista biten hem, men nej nu fick vi sitta på stan och vänta. Jag var dessutom skittrött och hade världens huvudvärk.

Lite efter 03 var jag hemma iaf. Hoppade nog i säng direkt. Idag har jag mer huvudvärk än dagen efter juldagen och jag drack bara lite vin igår. Skumt det där, men å andra sidan så har jag inte mycket planerat för dagen. Jag funderar på att de en liten promenad innan det blir mörkt. Med andra ord börjar det bli ont om tid haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0