Ibland blir jag galen!!

Varför är det ALLTID något som strular när det handlar om Arbetsförmedlingen eller Socialtjänsten? Idag kom nämligen nästa bakslag. Har ju pratat om att jag ska påbörja Akademikertrainee den 9 december. Så idag eftersom jag fortfarande inte fått något information angående tid eller plats så fick jag ju ta saken i egna händer. Så jag skickade ett email till Academicum som håller i det hela. Gissa vad jag får till svar?

Traineen börjar den 9e januari. WTF liksom. Hur faan gick det till? Hon som håller i det hela på arbetsförmedlingen har sagt 9e december till mig två gånger. Och nu måste jag alltså vänta 1 månad till. Gå och lulla runt som en annan mupp. Hatar det! Jag kommer aldrig bli någon som njuter av att gå hemma. Över min döda kropp säger jag bara.

Var iallafall på möte idag men en gammal klasskompis som eventuellt kanske har ett jobb till mig. Eller kanske till att börja med praktik iallafall. Så ska höra med min kontaktperson på arbetsförmedlingen hur det fungerar egentligen om det är möjligt att få göra praktik som man skaffat själv men att fortfarande få betalt med aktivitetsstöd. Å andra sidan så har jag klarat mig på soc innan men beror ju på hur lyckliga de blir över en praktik som af egentligen inte godkänner. Aja orkar inte tänka på det. Skulle hellre få göra något än å gå hemma men går det inte så går det inte även om det suger!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0