Helt slut som människa igår

Blev dåligt med bloggande igår. Jag orkade helt enkelt inte. Lördagens träningspass och utekväll tog verkligen ut sin rätt. Orkade bokstavligen knappt röra mig men det fick jag göra iallafall. Sov typ 4 timmar om ens det. Tog mig upp och kollade några julkalendrar och fixade sedan till mig lite och drog iväg med pappa och shoppade. Gabi skulle kontrollera ljusuttaget på sin laptop på Netonnet. Så vi gick runt där ett tag och fikade. Cola light, asså det var supergott efter att inte ha druckit något annat än vatten på typ 3 månader pga dieten.

Sen blev det en sväng till Boland city och HM, köpte mig 2 BH:ar, en med silverglitter och en lila. Skönt med lite nya underkläder som passar och fyller sin funktion hahaha. Passade även på att köpa nya strumpbyxor.

Det hela avslutades på IKEA där vi åt köttbullar hahaha. Sen hem för att torka tvätten som inte blev torr i lördags när vi tvättade, jäkla torktumlare.

Efter det var jag slut som människa. Satt och gapade framför datorn eller tvn. Gabi och jag gjorde kladdkaka som vi åt med glass. Mer än så säger vi inte mer om det...

Kommentarer
Postat av: Kitty

"Tittut!" Galet va sötigt! (:

2011-12-06 @ 14:51:36
URL: http://www.kittonia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0