Tråkigaste dagen på länge!

Gårdagen var ju så tråkig att man nästan kunde ruttna. Var ingen idé att kliva utanför dörren ens då blev man väldigt blöt ändå fick jag göra det 2 gånger för att hänga med mormor och hämta ut kort och sen hänga med mamma och mormor till Willys.

Vi stanna på donken också för mamma och mormor ville ha glass. Inte vad man kanske är sugen på när regnet öser ner enligt mig ;) Där träffade vi iaf min gamla lågstadielärare Eva. Hon har haft både min syster och bror efter mig så vi har ändå träffats genom åren. Och nu har vi inte setts på länge. Hon hade tydligen träffat mamma på affären nån vecka tidigare och pratat om mig. Tydligen har hon ett troll jag gjort till henne kvar i bokhyllan. Hon är nu rektor istället vilket jag tycker hon förtjänar! Hon var iaf jätteglad om mina nyheter om en universitetsexamen. Hon sa att hon alltid vetat att jag skulle göra bra ifrån mig.

Iaf åkte jag hem sen. På kvällen gick jag till mamma så hon fick hjälpa mig färga utväxten så nu är jag redo för min intervju imorgon. Eller som proffice uttrycker det, presentation. Enda som stör mig lite är naglarna då de växt ut så mkt och ska åtgärdas på torsdag men de går ju iaf att gömma haha.

Nee nu ska jag hitta på något roligt att roa mig med idag. Undra vad bara...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0