Oväder

När jag äntligen lyckades ta mig ur sängen så drog såklart ett oväder in över mig. Eller ja mitt hus iallafall... eller inte bara mitt hus hela stadsdelen faktiskt. Eftersom jag sitter på mobilt internet endast så vill jag inte surfa när det åskar och så. Ja jag är otroligt rädd att något ska hända med min dator då skulle jag få panik!

Så det var bara att lägga sig ner och läsa lite. Fick nya Må Bra tidningen här om dagen men har inte hunnit läsa den så var väl en bra tidpunkt kanske.


Nu ska jag väl sminka mig lite och dra till Willys och handla. Sen kommer Anna förbi på fika, fick sms av henne för ett tag sen så blir trevligt. Kan dessutom glädja mig lite extra åt min byxor nu eftersom Soc ringde precis och jag får full utbetalning av dem. Det innebär att jag ungefär har lika mkt pengar som jag levt på som student. Det innebär att jag klarar mig plus att jag har lite pengar att röra mig med. Alla bitar faller på plats känns det som... nu hållar vi tummarna för att jag får jobbet jag ska på intervju för på måndag =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0