Måste erkänna...

... att jag är jävligt dålig på att blogga på eftermiddag och kväll. Kanske för att när jag varit iväg och gjort saker så sätter jag mig och kollar på kanske 3 avsnitt av Buffy sen går jag och lägger mig. Ska jag blogga om att jag kör Buffy-maraton varje kväll blir det lite tjatigt men ja det är faktiskt det jag gör.

Igår var jag ner och lämnade in nya hyran och elräkningen på SOC, fortfarande inget svar från dem men det måste ju komma snart tycker jag. 10 dagar är väl antagligen 10 arbetsdagar så på måndag kanske? Så får man se hur de bedömer hela situationen. De lär ju betala min hyra, el och hemförsäkring iaf. Sen blir det kanske mer krångligt att få ihop först ca 1100 kr för resterande räkningar samt till mat och annat. Men det löser sig!

Träffade Emilia och drack en is-chai på Barista inne i stan och snackade massa skit. Vi spånar på olika idéer som kan ge oss lite pengar. Just nu är vi inne på att antingen prostituera oss (skämt å sido) eller bli försökskaniner. Hittade en gammal annons för det när man skulle få 1000 kr för att dricka yoghurt. Ni ser poängen antar jag, inte så farligt men ändå lite pengar.

Sen var jag med pappa till Ulva och kollade på lite bilar samt fikade. Trevligt! Såg största regnbåden när vi var utanför Gränby centrum också...

Idag tvättar jag just nu ser ska jag väl handla lite grönsaker, juice och så skulle jag behöva hårfärg. Utväxen är inte rolig nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0