Invigning av Gränby Centrums nya del

Kom precis hem efter att ha varit på invigning av den nya delen av Gränby Centrum med Elin. Lite nya butiker, gamla som flyttat ner för de ville kanske ha större lokal vad vet jag och lite så. Sen har svenska kyrkan öppnat nå café som det lät och så finns det nån databutik och spa högst upp.

Men Jisses vad med folk det var. För att inte tala om en sak: folk som köar är otrevliga. Jag och Elin blev typ hotade av en kvinna bakom i barnvagn och sen troligtvis hennes systers pojkvän/man som stod framför oss. Vad skulle han göra mig till? Jo ett fråga tecke. Detta pga att hon med barnvagnen kör på Elin och hon puttat bak den. Så hon öppnar munnen och börjar tjaffsa då syrrans pojkvän lägger sig i. Grejen var ju att hon sa att Elin sparkat på vagnen vilket hon inte gjorde. Hon fortsatte dessutom köra på och mamman med kundvagn och barn bakom min körde också på mig flera gånger så vi uttryckte hur jobbigt vi tyckte det var.

Ja men då var det ju vårat fel. Varför stod vi där då liksom? Men ursäkta vi har lika mycket rätt att stå där som dem och de har lika mycket rätt att stå där som vi. Sure, men de behöver ju inte knuffa till en med vagnar hela tiden. De har vagnen, de får väl kontrollera den om de nu måste tränga sig in med vagn och allt bland massa folk.

Jag blev mycket irriterad på att det var vi som typ fick skit av dem. Jaja skit samma! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0